Sastojci

  • 30 g graha sirovog
  • 20 g kukuruza šeć. konz.
  • 1 g lovorovog lista
  • 5 g bijelog luka (češnjak)
  • 20 g crvenog luka
  • 1 g crnog papra
  • 1 g crvene mljevene paprike
  • 20 g zelene paprika
  • 20 g žute paprika (mesnata)
  • 20 g sjeckane rajčice 
  • 1 g peršin lista
  • 60 g pilećeg bijelog mesa bez kosti
  • 2,5 g suncokretovog ulja

Postupak

  1. Na zagrijano maslinovo ulje dodajte sitno nasjeckani crveni luk, popecite ga da zamiriši, dodajte nasjeckani češnjak, promiješajte, pa dodajte piletinu narezanu na kockice.
  2. Kratko popecite, dodajte paprike narezane na kockice, sjeckanu rajčicu, lovor, malo posolite, popaprite i dodajte crvenu papriku. Promiješajte i pirjajte da sve omekša, po potrebi podlijte s vrlo malo vode. Dodajte ocijeđeni grah i kukuruz šećerac.
  3. Lovor izvadite, jelo pospite nasjeckanim peršinom i poslužite.