Sastojci

  • 2 g lista celera
  • 60 g na kockice narezanog batata
  • 1 g kurkume u prahu
  • 1 g crnog papra
  • 1 g crvene mljevene paprike
  • 60 g poriluka (cijeli)
  • 60 g purećeg filea
  • 10 g rajčice ukuhana (konc. 28-30%)   Koncentrat rajčica
  • 50 g slanutka iz limenke
  • 5 g maslinovog ulja

Postupak

  1. Puretinu narežite na kockice. 
  2. Na zagrijano maslinovo ulje stavite sitno narezani poriluk i kratko popecite.
  3. Dodajte puretinu i zajedno popecite nekoliko minuta. Pospite kurkumom, crvenom paprikom, mljevenim crnim paprom i prelijte vodom.
  4. Kad zavri dodajte na kockice narezan batat, koncentrat rajčice i slanutak.
  5. Kuhajte oko 15 minuta, pospite narezanim listom celera te po potrebi posolite.