Sastojci

  • 60 g (TO) mljeveno meso miješano
  • 15 g luka
  • 5 g suncokretova ulja
  • 200 g krumpira
  • 100 g zelene salate
  • 85 g radiča
  • 5 g bučina ulja

Postupak

  1. Krumpir skuhajte u ljusci.
  2. Na zagrijano ulje stavite sitno narezani luk i popecite do zlatne boje. Dodajte mljeveno meso i uz miješanje na jačoj vatri popecite. Kad dobije boju ulijte malo vode, posolite, pospite mljevenim paprom i pirjajte na laganoj vatri oko 20 minuta.
  3. Krumpir ogulite i narežite na ploške.
  4. U manju vatrostalnu posudu stavite red krumpira, red  mesa, red krumpira i nastavite dok ne potrošite sve sastojke. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C da se zapeče (oko 15 minuta).
  5. Poslužite toplo s salatom.